Sat, 10 Jul | Online session

HOW TO PREVENT PREMATURE AGING

This event is in Romanian. The passage of time affects each of us. It is good to know that we can slow down physical and mental aging if we follow a few steps in our lifestyle. And you can discover and understand these steps better in this live online session.
Nu mai este posibilă înregistrarea
HOW TO PREVENT PREMATURE AGING

Time and place

10 Jul, 12:00 – 19 Dec, 17:00
Online session, Strada Ceahlau 6A, sat Neagra, comuna Tasca, judet Neamt

About event

This event is in Romanian.

 

Trecerea timpului ne afecteaza pe fiecare dintre noi. Viteza cu care imbatranim depinde de mostenirea genetica, dar si de influenta mediului exterior si a stilului de viata. Faptul ca traim intr-o lume agitata, stresul cu care ne confruntam, dar si cauze precum alimentatia, consumul de alcool, somnul insuficient sau expunerea indelungata la soare reprezinta cateva explicatii pentru imbatranirea prematura. Cu toate acestea, este bine sa stim ca putem incetini imbatranirea fizica si mentala, daca respectam cativa pasi in stilul nostru de viata, conform Ayurveda (medicina traditionala indiana). Aceasta a dedicat o intreaga ramura (Rasayana) modului in care fiecare dintre noi ne putem mentine starea de tinerete si putem amana cat mai mult procesul de imbatranire. Iar acesti pasi ii poti descoperi si intelege mai bine in sesiunea online live – “Cum sa previi imbatranirea prematura”.

 

Sesiunea live este sustinuta de Angelica Mitrea, specialist in medicina ayurvedica. Descopera mai multe despre ce trebuie sa faci pentru a evita imbatranirea prematura si a te bucura de frumusetea varstei. In plus, vei putea putea discuta direct si pune intrebari pentru a intelege mai bine ce trebuie sa imbunatatesti in stilul tau de viata.

 

Ce include experienta?

 • Descoperi conditia esentiala pentru ca orice demers pe care il faci pentru prevenirea imbatranirii premature sa aiba succes
 • Inveti cateva reguli de baza dupa care sa te ghidezi atunci cand iti stabilesti regimul alimentar
 • Primesti, direct la usa ta, inainte de sesiune, doua produse importante in procesul de reintinerire (incluse in tariful de participare): Indian Herbal Blood Detox si Indian Herbal Mental Herbal, pe care vei afla in timpul sesiunii cand si cum sa le folosesti
 • Primesti un voucher care ofera o reducere de 15% la oricare din produsele Indian Herbal, indiferent de valoarea comenzii (detaliile le primesti pe mail)
 • Intri in conexiune directa cu Angelica Mitrea, la sesiunea online live

Pret: 186 lei

 

DATE GENERALE

 

Cerinte pentru participanti:

Varsta minima: 18 ani

Vei avea nevoie de acces la internet si aplicatia Zoom instalata

 

Data desfasurare:

20.05.2021, ora 19:00

Durata sesiune: o ora

Loc desfasurare: confortul casei tale

 

Ultima zi pentru inscrieri: 15.05.2021

 

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru realizarea platii. Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare. 

Enjoy!

 

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Degustare/tur Wicked Barrel
  RON 70
  TVA included
  RON 70
  TVA included
  0
  RON 0
TotalRON 0

Share event