top of page

Thu, 15 Apr

|

Online event

ROMANIAN CHEESE AND WINE TASTING

This event is in Romanian. Celebrate the fine things in life with a tasting of local wines and cheeses. Take a seat at the virtual wine and cheese tasting table. Let yourself be guided in this universe full of flavors and sensations by an industry professional and enjoy a live, interactive experience.

Nu mai este posibilă înregistrarea
Vezi alte evenimente
ROMANIAN CHEESE AND WINE TASTING
ROMANIAN CHEESE AND WINE TASTING

Ora și locul

15 Apr 2021, 19:30 – 20:30

Online event

Despre eveniment

This event is in Romanian.

 

Branzeturile joaca un rol important in aproape toate bucatariile lumii, fiind un aliment complex, dar si o experienta personala. Cand platoul de branzeturi ajunge la masa, in conversatie apar intrebari referitoare la bauturile care pot fi asociate cu acestea, in special ce fel de vinuri s-ar potrivi fiecarui tip de branza.

Sarbatoreste lucrurile fine din viata cu o degustare de vinuri si branzeturi locale.

Rezerva-ti biletul si ia loc la masa virtuala de degustare a vinurilor si branzeturilor locale. Lasa-te ghidat in acest univers plin de arome si senzatii de un profesionist din industrie si bucura-te de o experienta live, interactiva, precum si de pachetul livrat direct la usa ta, compus special pentru tine, din vin alb si branzeturi adecvate.

 

Ce include experienta

 

Pachet 1:

 • O sticla de vin alb (Sauvignon Blanc, Crama Bauer, 2018), plus
 • Doua feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta moale si mucegai alb marca Floare de Colt - Lactate Torockoi 330-350 g si o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat Karpaten Milk 220-240g), livrate direct la tine acasa
 • Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, susținut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol)

Pret pachet 1: 216 RON

 

Pachet 2:

 • O sticla de vin rosu (Feteasca Neagra, Artisan, Aurelia Visinescu, 2017), plus
 • Doua feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat Karpaten Milk) si o branza de oaie cu pasta tare marca Horezu Extramaturat 210-230g), livrate direct la tine acasa
 • Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, sustinut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol)

Pret pachet 2: 222 RON

 

Pachet 3:

 • O sticla de vin alb (Sauvignon Blanc, Crama Bauer, 2018)
 • O sticla de vin rosu (Feteasca Neagra, Artisan, Aurelia Visinescu, 2017)
 • Trei feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta moale si mucegai alb marca Floare de Colt - Lactate Torockoi 330-350 g, o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat 210-230 g si o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat 210-230 g), livrate direct la tine acasa
 • Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, sustinut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol)

Pret pachet 3: 318 RON

 

DATE GENERALE

 

Cerinte pentru participanti:

Varsta minima: 18 ani

Nu se recomanda persoanelor alergice la produse lactate

Vei avea nevoie de acces la internet si aplicatia Zoom instalata

Livrarea produselor mentionate mai sus se va face doar pe teritoriul Romaniei

 

Data desfasurare:

15.04.2021, ora 19:30

Durata sesiune: o ora

Loc desfasurare: confortul casei tale

Ultima zi pentru inscrieri: 07.04.2021

 

Cum functioneaza:

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi experienta si sa urmezi pasii necesari pentru realizarea platii. Vei primi pe email confirmarea inscrierii si date suplimentare. 

Enjoy!

 

Pret: 216 lei

*Toate imaginile afisate au doar scop ilustrativ. Produsul real poate diferi de imaginile afisate.

Tickets

 • Pachet 1 wine & cheese tasting

  O sticla de vin alb (Sauvignon Blanc, Crama Bauer, 2018), plus
doua feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta moale si mucegai alb marca Floare de Colt - Lactate Torockoi 330-350 g si o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat Karpaten Milk 220-240g), livrate direct la tine acasa
. Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, susținut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol).

  RON 216.00
  Tax: TVA included
  Sale ended
 • Pachet 2 wine & cheese tasting

  O sticla de vin rosu (Feteasca Neagra, Artisan, Aurelia Visinescu, 2017), plus
 doua feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat Karpaten Milk) si o branza de oaie cu pasta tare marca Horezu Extramaturat 210-230g), livrate direct la tine acasa
. Acces la un masterclass online live de degustare, prin aplicatia Zoom, sustinut de Alina Iancu (specialist in turismul viticol)
.

  RON 222.00
  Tax: TVA included
  Sale ended
 • Pachet 3 wine & cheese tasting

  O sticla de vin alb (Sauvignon Blanc, Crama Bauer, 2018)
, o sticla de vin rosu (Feteasca Neagra, Artisan, Aurelia Visinescu, 2017)
, trei feluri de branzeturi maturate (o branza de vaca cu pasta moale si mucegai alb marca Floare de Colt - Lactate Torockoi 330-350 g, o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat 210-230 g si o branza de vaca cu pasta tare marca Tekeroi Extramaturat 210-230 g), livrate direct la tine acasa
. Masterclass online live sustinut de Alina Iancu.

  RON 318.00
  Tax: TVA included
  Sale ended

Total

RON 0.00

Distribuie evenimentul

bottom of page